Yesbjerg siger yes til en skarp strategi

Next Step Challenge Finale Præsentation

Udvid dit professionelle netværkk

Den kommercielle og strukturerede vej til vækst

Yesbjerg har fingeren på pulsen i Esbjerg. Det digitale nyhedsmedie er byens gadespejl, hvadenten det drejer sig om guides til byens aktiviteter, politirapporten, lokale nyheder og alt andet med en interessant vinkel.

Og det er tilmed i dialog med brugerne – både studerende, børnefamilier, singler og alle andre. Men med en bred vifte af kanaler og nyhedsgenrer, er der behov for at succesen håndteres struktureret og geares til fremtidig vækst.

Se programmet som Yesbjerg har været igennem

Uanset om man har boet i Esbjerg hele livet eller er nytilflyttet, så er der målrettet og involverende indhold på Yesbjerg.dk og de omgivende sociale medier.

Men der er mange facetter at dække for den lille organisation bag mediet. Derfor skabes der nu en skarp strategi for organisering og udvikling af en sund forretning i vækst samt en strategi for kommerciellisering af mediet.

Gennem Next Step Challenge workshops er der arbejdet med konkretisering af værditilbuddet og brugersegmenteringen samt forretningsmodeller og organisering internt for at kunne understøtte en fokuseret videreudvikling af det sprudlende medie.

Med fokus på fordelene ved at kende brugernes præferencer og fingeren på pulsen med årets gang i det lokale handelsliv, er der lagt en solid base for opbygning af en økonomisk bæredygtig forretning. Gennem sparring med erfarne og lokale erhvervsledere i advisory boardet, er forretningsplanerne blevet udfordrede og verificerede. Ligeledes er det professionelle netværk udvidet med kontakter til øvrige organisationer for yderligere udvikling af organisationen og markedsføringen – til gavn for de mere en 50.000 månedlige brugere.

Vækstvirksomheden Yesbjerg får sparring til succes

To trin ad gangen

“Møderne med mit advicory board har virkeligt rykket mig.

Det har været som at tage 2 trin op ad trappen på én gang. Den sparring vil jeg savne utroligt meget.”

Sådan fortæller stifter Christina Simonia Straarup om Yesbjergs samarbejde med Next Step Challenge og advisory boardet. Christina er multi-iværksætter i Esbjerg og driver samtidig forretning som bla. fotograf og dronepilot.

Besøg Yesbjerg