Seacabin bygger for dig på vandet

SeaCabin fik sparring direkte fra offshorebranchen

Skarpere på kompetencer og markeder

Med en vækst på 460% fra 2017-2018 har Seacabin godt fat i markedet for opbygning og vedligeholdelse af ’accommodation’ områder indenfor hhv. marine- og offshorebranchen.

For at blive endnu skarpere på de nuværende kernekompetencer og tilmed udforske nye markeder, er stifterne Allan Hundrup og Allan Sejerup med i et forretningsudviklingsforløb hos Next Step Challenge.

Se Seacabins præsentation

 

Når vækst og ambitioner er så massive, så er der brug for struktur til at planlægge ledelsesopgaver, organisation og større kundekontrakter – så alt er gearet til vækst. Også selvom der lige nu er en kritisk periode i verden, så sættes alle sejl ind for at kunne stå stærkt, når hjulene igen drejer.

Igennem Next Step Challenge programmet sammensættes et stærkt advisory board af ledende erhvervsprofiler indenfor offshoreindustrien. De deler således ud af erfaringerne og er med til at validere den kommende strategi for Seacabin. På den måde kan der trækkes på erfaringerne fra nogle, der har prøvet det før. Blandt andet bliver der sparret om Seacabins nye og innovative ”Accommodation-Management” concept, der sparer kunderne for enorme akut-omkostninger.

Ved hjælp af data og sensorer udarbejdes der rapporter til kunderne, der således kan træffe optimale beslutninger ift. hvornår de skal reparere og vedligeholde deres beboelsesaktiver – dette fjerner elementet af ”brandslukning”, da problemer i dag først løses når det opstår.

Advisory Boardet

Martin Stenstrup – CAS Project – Maersk Drilling

Lars Christian Zöhner – CEO – World Marine Offshore

Jesper Thomsen – Director, Sales & Business Development – Rambøll

Rasmus Rozentals – Head of Logistics & Support to Operations – Total

SeaCabin deltager i forretningsudvikling i Next Step Challenge 2020 og får verificeret strategien af kompetente eksperter.

Fokus på stærkt koncept

“Det har været en super rejse for både Seacabin A/S og os som ejere. Det er et rigtigt godt og professionelt forløb man kommer igennem både hvad angår de forskellige workshops, men også interne møder med Next Step Challange – og ikke mindst med vores Advisory Board.

Vi kan varmt anbefale Next Stetp Challenge til alle virksomheder, der går med tanker om at skalére. Vi har blandt andet fået sparring på vores markedsområder og andel, samt fundet vores unikke produkt; SAM Seacabin Accommodation Management, der går på, at vi vil forestå en gennemgang, koordinering samt udførelse af kundernes vedligeholdelseskoncept.”

Besøg Seacabin