SwitchPay – gør analoge betalinger digitale

SwitchPay betaler sig

Digital betaling, når du eksempelvis står ved poolbordet på en bar, i møntvaskeriet eller lignende. Det er vejen frem, for kun de færreste har mønter i lommen i dag.

Barindehaver Mike Ebsen og IT specialist Jakob Lose er gået sammen om at udvikle SwitchPay – et system, hvor brugeren scanner en QR kode og betaler via MobilePay. Anvendelsesmulighederne er mange; pool-borde, spillemaskiner, solcentre og salgsautomater.

“Vi er med i Next Step Challenge for at få sparring til at kunne udvikle og og udnytte hele vores potentiale. Vi er først og fremmest blevet udfordret på vores prismodel men i det hel taget har vi fået sparring på de områder, hvor vi ikke selv kunne komme videre,” forklarer Mike Ebsen, co-founder i SwitchPay.

 

Programmet består af 5 måneders intensiv elitetræning med forskellige camps og advisory board møder. Og netop advisory boardet har været en force for deltagerne.
“Det har virkelig været en fordel at vores board var sammensat med så forskellige kompetencer, så vi er blevet udfordret på flere områder. Og de har været rigtig gode til at sparre med os, de steder, hvor vi selv har ‘huller’,” forklarer Jakob Lose, co-founder i SwitchPay.

Advisory boardet for SwitchPay består af:
Thomas R. Andersen – CCO, Head of CX & UX – Blue Labs
Steffen Hansen – Direktør – Skala Consulting
Flemming Rod Jeppesen – Forretingsudvikler – Insero

Se udviklingsprogrammet SwitchPay har været igennem →

SwitchPay - Gør analoge betalinger digitale