Winner Optimist på udkig efter det næste vindspring

Få vind i sejlene som Winner Optimist der deltager i Next Step Challenge 2019

”Det SKAL altså kunne lade sig gøre at holde produktionen i Danmark,” fastslår Stig Bløcher, Direktør i Winner Optimist.

Virksomheden er lige nu i en proces omkring forretningsudvikling i Next Step Challenge for bla. at få sparring fra ledende erhvervsfolk til at kunne udnytte hele potentialet i Winner Optimist og vækste virksomheden til nye højder.

”Vi laver verdens bedste optimistjoller til de 6-15 årige sejlere og vi har investeret meget i dem – men vi skal gerne forny forretningen, så vi eventuelt kan udvide produktporteføljen og følge vores brugere endnu længere – og gerne se en OL-sejler i en Winner jolle i fremtiden!” forklarer Stig Bløcher.

”Det er desuden også interessant at møde de øvrige 25 udvalgte deltagervirksomheder og opleve, hvordan de arbejder med strategiarbejdet – men også at få deres input på vores virksomhed,” fortæller Stig Bløcher.

Besøg Winner Optimist
Winner Optimist deltager i Next Step Challenge 2019

Med et Advisory Board, sammensat af udvalgte erhvervsledere, får Winner Optimist nye øjne på forretningen og sparring på de fremtidige vækstplaner. Derudover gennemgår virksomheden over seks måneder en række workshops med læringer omkring strategi, markedsføring og organisation.

For Corporate Partner Søren Frahm er det en interessant virksomhed at arbejde med:
”Winner er en virksomhed med stort potentiale. Værdierne er på plads – produktion i Danmark og ønsket om at skabe både sejlerglæde og sejrsvilje. Verdensledende på optimistjoller til konkurrencesejlads, og med det stærkeste brand, i den niche de bevæger sig i. Med en brugergruppe som på grund af alder tvinges væk til andre bådtyper, er vækstmulighederne indenfor kerneforretningen ikke voldsomt store. Derfor skal der nye tiltag til – det store spørgsmål er blot…hvilke. Derfor er der gang i en proces, hvor dette afklares. En proces som jeg ser frem til at følge og deltage i.”

Advisory Board for Winner Optimist består af: Søren X Frahm, Ejer & CEO i Artlinco, Lars Bilde, bestyrelsesformand i Hetek & tidl. CEO i Isabella Group, samt forretningseksperter fra Next Step Challenge og Insero.

Læs mere om forretningsudvikling indenfor Oplevelseserhverv & Turisme

Winner Optimist har nu 25% af verdensmarkedet og laver 500 joller årligt der sælges til 100 lande!