Safe Solution får kompetencer til at give kompetencer

Safe Solution og Chris Duurhus fik realistisk forretningsplan

Safe Solution er en nordjysk virksomhed der leverer Manpower (Ingeniører, QHSE/HSE-konsulenter, Smede, Elektrikere mm.) i Vind, Tung Industri, Olie & Gas brancherne i Nordeuropa.

Udover at have vækstet omsætningen 100 % fra 2017 til 2018 og godt 300 % fra 2018 til 2019 er Safe Solution den virksomhed, som kan levere markedets nok bedste Manpower/Kvalitet på de opgaver kunden skal have udført. Derfor tilstræber virksomheden efter konstant at være den mest attraktive arbejdsplads for ingeniører, specialister, QHSE/HSE-konsulenter, smede og elektrikere.

Safe Solution har nu skabt en strategiplan for de kommende år, til såvel den interne gearing af organisationen, så de rette ressourcer er ombord til at vækste, men også til den eksterne go-to-market strategi for både nuværende og kommende produkter og services.

Se Safe Solutions præsentation

 

Safe Solution har ambitioner om yderligere vækst indenfor offshore wind. Derfor var der behov for yderligere forståelse for offshore-wind branchen og det værdig grundsæt der er aktuelt i bemandingsprocessen i branchen. For at kunne indfri ambitionerne har Safe Solution fået redskaber fra Next Step Challenge workshops samt sparring fra erfarne kræfter i offshore-industrien.

“I forløbet får virksomhederne tildelt et professionelt advisory board, som teamet i Next Step Challenge har valgt ud fra deres viden om vores virksomhed og som er baseret på deres store netværk. Advisory boardet var spot-on i mit tilfælde og har været et fantastisk godt team og sparre med. Baseret på meget forskellige baggrunde og viden, føler jeg at vi har fået sat sejlene til rette kurs, tusind tak for det.” Chris Durhuus.

Advisory board for Safe Solution

Jannick Olsen – Manager Offshore Electrical Engineering MgmT – Ørsted

Henrik Otto Jensen – CEO – Niels Winther Shipping

Uffe Lundgaard – Erhvervskonsulent – Business Esbjerg

Safe Solution deltager i forretningsudvikling i Next Step Challenge 2020 og får verificeret strategien af kompetente eksperter.

Gode værktøjer til forretningsudvikling

“Det har været en sand fornøjelse og deltage i Scale Up Danmark ved Next Step Challenge, fortæller indehaver Chris Durhuus.
Jeg er rigtig glad for at vi fik muligheden til at være med i dette fantastiske forløb, som har givet os nogle gode oplevelser og værktøjer til at fastlægge en god sammentømret strategi for Safe Solutions fremtid. Teamet bag Next Step Challenge har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med – de er professionelle og arbejder på et højt plan, hvor alle får mulighed for at kunne følge med.

Ikke mindst, så har jeg også lært en masse nye dejlige mennesker og kende, det sætter jeg stor pris på.
Jeg kan varmt anbefale dette forløb til alle dem, som får muligheden, bør helt klart takke ja til denne rejse.”

Besøg Safe Solution