KIRT x THOMSEN er designthinking i nye rammer

 

”Vi har kørt firmaet i 8 år nu, så vi er nået til et stadie hvor vi har opnået ’proof of concept’. Vi har et ret stort kundegrundlag med omkring 150 projekter vi kan tracke tilbage til, samt vedvarende kunder der kommer retur. Derfor er vi nu nået til et niveau, hvor vi gerne vil tage virksomheden til det næste skridt.”
Sådan lød svaret, da vi spurgte Rune Kirt og Mads Thomsen, hvorfor KIRT x THOMSEN har valgt at være en del af Next Step Challenge.

KIRT x THOMSEN er en af de 24 virksomheder der er udtaget til forårets Scale-Up Denmark powered by Next Step Challenge eliteprogramforløb og som er udvalgt blandt mere end 1000 screenede virksomheder indenfor centrene Energieffektive Teknologier, Offshore Industri og Oplevelseserhverv & Turisme.

KIRT x THOMSEN er et design- og innovationsbureau, oprettet af arkitekterne Rune Kirt og Mads Thomsen, der med nye og innovative visualiseringer tager projektstyring til et helt andet niveau. Det højner både forståelsen og tidsrammen i de komplekse projekter. Derfor er systemet en stor fordel i offshore-vind branchen, hvor komplekse dokumentationer og mange samarbejdspartnere skal samles i eet projekt.

 

“Lige nu ser vi en stor udvikling indenfor både grøn energi og design thinking. Og eftersom begge dele er grundlaget for vores virksomhed, føler vi at vi har et endnu større potentiale som vi skal have realiseret i fremtiden. I Next Step Challenge forløbet vil vi gerne have sparring til vores vækststrategi, så vi får udnyttet potentialet og ikke blot står om 10 år og har den samme størrelse som nu,” forklarer CEO Rune Kirt og Co-Founder Mads Thomsen.

Advisory Boardet for KIRT x THOMSEN består af:
Christina Aabo fra Ørsted
Ulla Sommerfelt fra Eggsdesign
Moonis Kamil – Business Angel

Besøg KIRT x THOMSEN →

Se programmet for Offshore Industri som KIRT x THOMSEN gennemgår →

Established in early 2011