Hvor værdifuldt er dit netværk egentlig?

Få et bedre professionelt netværk
Hvor værdifuldt er dit netværk egentlig?

6 gode råd, der holder dit netværk i form

Til trods for de ofte mange års erfaring og succes, så kan det være meget svært at se virksomhedens udvikling fra et helikopterperspektiv, hvis man ikke udfordres på sine vaner, eller får den nyeste kundeindsigt med i perspektiverne.

Men det er også vores erfaring, at når der sparres på et strategisk niveau og netværkes med både topledende mentorer og med de øvrige lokale virksomheder, så opstår der synergier, der får 2+2=5.

Denne guide giver uddybende og værdifuld indsigt i, hvordan et professionelt netværk kan skabe værdi og fjerne barrierer på vækstrejsen

Få e-bogen om det værdifulde netværk
Hvorfor ikke revisoren i bestyrelsen?

Bestyrelse eller advisory board?

Ifølge en undersøgelse i danske bestyrelser – foretaget af BoardPartner, så er det kun fire procent af bestyrelsesposterne i danske SMV’er, der besættes ved åbne opslag. Langt de fleste har fået deres bestyrelsespost igennem personligt og professionelt netværk. Det viser selvfølgelig, hvor værdifuldt et netværk kan være, men desværre viser det også at lederne ikke udfordres og inspireres af uvildige sparringspartnere. Sparring med bestyrelsen – uanset dennes sammensætning – vil desuden ofte give en meget ensidet og bekræftende sparring, og det vil også være svært at sparre om egne manglende kompetencer, når bestyrelsen er involveret. Et advisory board kan derfor være løsningen!

Se video omkring forskellen på at sparre med bestyrelsen og med et advisory board

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye e-bøger og indsigter direkte i din indbakke.