Sparring til Glow Odense

Verdens største julefestival kommer til Odense

Glow er julemarked på en helt ny måde i Danmark. Det bliver stort, det bliver imponerende, og det bliver med udgangspunkt i den nordamerikanske, ekstravagante tankegang, hvor der ikke bliver sparet på hverken eventyr eller imponerende lysopsætninger, og hvor rendyrket familiehygge er højest på ønskelisten.

Bag det magiske juleevent står den canadiske familievirksomhed Glow Gardens, som på få år har skabt et globalt eventkoncept, der giver gæsterne lys og glæde i den ellers så mørke vintertid. Siden 2017 har mere end 500.000 gæster besøgt Glow Gardens fem magiske events på tre forskellige lokationer i Canada.

Nu har familien bag Glow Gardens rettet deres øjne mod Danmark og Odense, hvor de åbner det første europæiske Glow-event, og hvor de med tiden vil arbejde på at opbygge et europæisk hovedkontor.

– Odense er en by fyldt med kulturel mangfoldighed og masser af eventyr, der passer godt ind i Glow Gardens’ vision om at skabe magi, nærvær og eventyrlige oplevelser for gæsterne. Derfor har det været attraktivt for Glow Gardens i Canada at placere deres første europæiske event netop her, siger Sanne Brigsted, event manager for Glow Odense.

Marin Kragh er manden bag Glow Gardens i Danmark. Efter en årrække i Canada er Martin flyttet tilbage til Danmark og med sig har han et helt eventyrligt event med stort potentiale. Men der er mange overvejelser, når et event skal skalere i en helt anden del af verden, end hvor det er født. Blandt andet derfor har Glow Odense været med i forretningsudviklingsprogrammet Next Step Challenge.

Gennem 5 måneder har teamet bag Glow Odense fået sparring fra et midlertidigt advisory board samt deltaget i udviklende workshops. “Det bedste ved programmet er helt sikkert at få sparring fra vores advisory board og trække på den ekspertise og det netværk de har. Vi er blevet udfordret af boardet og vi har, vigtigst af alt, fået verificeret de beslutninger vi træffer i det daglige, så vi er sikre på at være strømlinede i vores strategiske arbejde. Det er virkelig sundt at få kigget dybere ned i sin virksomhed med nye øjne udefra,” forklarer Martin Kragh om Next Step Challenge advisory boardet.

Med i Glow Gardens advisory board er Finn Christensen, Adm. Direktør Feriekompagniet, Ann-Marie Karkov, Adm. Direktør VisitNordjylland, Marie-Louise Knudsen, Senior UX researcher i SE/Stofa samt forretningsudviklere fra Insero og Next Step Challenge.

Se programmet som Glow Odense har været igennem →

Glow Gardens Odense får support til strategien med forretningsudviklingsforløbet Next Step Challenge

Øjnene op for Odense

Som det første sted i Europa byder Odense velkommen til verdens største indendørs juleevent. Det sker i vintersæsonen 2019, hvor Glow Odense åbner op for et 6.000 kvadratmeter stort vintereventyr fyldt med magiske lys, glitrende eventyrfigurer og leg for hele familien.

Et indendørs vintereventyr på 6.000 kvadratmeter krydret med mere end én million smukke lys og glødende pærer, interaktive lyslege, lokale kunstnere, julehygge og mulighed for masser af familietid – alt sammen med udgangspunkt i kendte eventyr. Det bliver virkelighed i november 2019, hvor Glow Odense byder indenfor til et vaskeægte, magisk og imponerende lyseventyr i deres lokaler i det sydvestlige Odense.

Få sparring fra uvildige erhvervseksperter som Glow Gardens Odense i Next Step Challenge

Om Glow Gardens

Glow Gardens er verdens største indendørs julefestival, der har oprindelse i USA og Canada. Glow Gardens er stiftet af familien Jansen i Canada, som har bygget et globalt eventkoncept, der er stærkt forankret i lokalsamfundene. Det første Glow-event blev lanceret i 2017 i nærheden af Vancouver, Canada, og siden har mere end 500.000 gæster besøgt de i alt fem Glow-events i Canada. I 2019 forventes mere end 1 million mennesker at besøge Glow på en af deres ni lokationer i USA, Canada og nu også Danmark.

Facebook: @GlowOdense
Instagram: @glow_odense
Twitter: @glow_odense

Besøg Glow Odense