Gennembrud for energilagring med VisBlue

Klar til skalering

Lagring af solenergi til industriel brug er en udfordring som VisBlue nu løser, med deres redox flow batteri der gør, at batteriløsningen er mere bæredygtigt og samtidig kan lagre mere af energien, der produceres gennem solcelleanlæggene. Teknologien har været kendt i årevis og anvendes ved større solcelle- og vindmølleparker, men nu er teknologien overført til en skala, der kan anvendes ved eksempelvis boligforeninger, hoteller, datacentre, landbrug og industri.

Potentialet er enormt og for at få forretningsprocesserne helt på plads og klar til skalering, er VisBlue lige nu igennem et Next Step Challenge forretningsudviklingsforløb. Igennem 5 måneders workshops og sparring med ledende erhvervsfolk og forretningsudviklere får VisBlue nye øjne på forretningsplanen og vækststrategien, så virksomheden bliver helt gearet til den store skalering, de står overfor.

 

 

”Vores materialer er hverken brændfarlige eller sprængfarlige og de er op til 99% genanvendelige, hvilket støtter godt op omkring den bæredygtige energi, der lagres. Samtidig er der en holdbarhed på op til 25 år – endda med få servicebesøg – hvilket ialt svarer til ca. tre gange så lang en levetid som lignende løsninger,” forklarer Søren Bødker, CEO og Co-Founder i VisBlue.

VisBlue har gennem Next Step Challenge forløbet fået tildelt et professionelt Advisory Board, der gennemgår forretningen og giver sparring på strategierne. Hos VisBlue bliver der blandt andet fokuseret på, hvilke eksportmarkeder, der bør stå først for.
”Det kan være svært selv at samle det rette Advisory Board for sin virksomhed, så det er klart en force at have det til rådighed igennem Next Step Challenge forløbet,” fortæller Søren Bødker.

Se forretningsudviklingsprogrammet som VisBlue er igennem →

Få sparring direkte fra Moonis Kamil - som Visblue der er deltager i Next Step Challenge

Cases

VisBlues teknologi kan anvendes i mange sammenhænge – et eksempel er i boligforeninger:

i 2018 statede installationen af otte batterisystemer til boligområdet ‘Lille Birkholm’, hvor 800 husstande fremover kan anvende en langt større del af deres genererede solenergi end tidligere. Kapaciteten på systemet fra VisBlue er 175 kW med en lagringskapacitet på 540 kWh.

En anden case er øen Livø, hvor et batterisystem med kapacitet på 40 kWh blev installeret, så øen nu udelukkende anvender bæredygtig energi.

Besøg VisBlue