En fejring af Styrkepositionerne

11 september 2019 i Musikhuset Esbjerg

Få eksperters vurdering af din forretning. Her er dommerpanelet i Scale-Up Denmark National Finale 2018

De mest skalérbare virksomheder

De tre vindervirksomheder fra Next Step Challenge finalen er finalister i Scale-Up Denmark National Finale, hvor repræsentanter for alle 12 Scale-Up Denmark centre præsenterer deres virksomheder for først et dommerpanel og senere for publikum i salen. Det er alle højvækstvirksomheder, der gennem forretningsudviklingsprogrammer har fået verificeret deres strategiplaner til øget vækst og udvikling!

Men hvilken finalist bliver kåret som DEN mest skalérbare danske scale-up virksomhed i 2019? Kom med til en spændende dag med interessante scale-up virksomheder, inspirerende key note oplæg og en fejring af de danske styrkepositioner.

Next Step Challenge finalister

Opnå vækst og succes for din virksomhed. Scale-Up Denmark is funded by the European Regional Development Fund

Next Step Challenge er en del af Scale-Up Denmark

Scale-up Denmark er et nationalt økosystem, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at vækste, gennem et ambitiøst træningsforløb. Målet er at etablere en elite af vækstvirksomheder i Danmark.

Der er identificeret ialt 12 danske styrkepositionerede brancher, hvor der fokuseres på vækst gennem forretningsudvikling. Scale-Up Denmark er et initiativ under Erhvervsstyrelsen og hvert center drives af private aktører. Next Step Challenge driver tre af de 12 centre.