Corporate partner Torvehallerne

Torvehallerne - Corporate partner i Next Step Challenge

Mød vores corporate partner i Oplevelseserhverv og Turisme – Torvehallerne KBH.
Lotte Eiskjær Andersen, Torvehalschef fortæller om hvad de bringer til bordet i advisory boardet. Boardet består af en håndfuld topledere og brancheeksperter, der alle rådgiver deltagervirksomhederne omkring forretningsmodeller og strategier.

Om samme bord sidder også Lars Bilde fra Isabella, mød ham i videoen her.

Og hvad de kan give deltager virksomhederne retur i form af viden, netværk og et tæt samarbejde. Torvehallerne arbejder tæt sammen med CasusGrill i 2018 programmet.  Se også caseartikel samt video med CasusGrill her

Vil du møde alle vores corporate partners? Så se vores økosystem her.

Få insights direkte fra branchen. Torvehallerne KBH er partner til Next Step Challenge

Vi er stolte af at tilbyde deltagerne et samarbejde med Torvehallerne KBH

Torvehallerne er en åben markedsplads i København. Der er fokus på mangfoldighed, forskellighed, smag og kvalitet. Med mere end 115.000 besøgende hver uge er Torvehallerne KBH en fast destination for alle storbyens beboere og besøgende fra nær og fjern.

Lotte Eiskjær Andersen er Torvehalschef og kommer b.la. fra en stilling som Managing Director i shoppingcenteret Field’s.

“Jeg er en visionær og handlekraftig leder, der brænder for værdibaseret ledelse og forretningsudvikling, som skaber økonomisk bæredygtighed og vækst. Mit fokus er på hele værdikæden i virksomheden, og jeg brænder for at skabe et miljø, hvor medarbejderne trives og har de bedste rammer for at få ting til at ske og skabe udvikling.”

 

Besøg Torvehallerne her →