Bardram – luft teknik med stort potentiale

Hvad gør din teknologi unik? Gør som Bardram der er deltagende i programmet i Next Step Challenge

Bardram Luft-Teknik leverer komplette løsninger til ventilation og køling samt til begrænsning af støj- og lugtgener.

Højt fagligt niveau er en bærende faktor hos 2018 finalisten, indenfor Energi Effektive Teknologier. Bardram har årelang erfaring og er trådt ind i programmet med snusfornuft, fremtidig vækst og konstant udvikling i fokus.

Teamet driver en helhedsorienteret virksomhed, der leverer løsninger til såvel nye som eksisterende anlæg. Men hvorfor egentlig springe ombord i Next Step Challenge programmet?

“Vi skal følge med udviklingen, arbejde i dybden med vores nuværende markeder. Meget af tiden i advisory boardet går med hvilke markeder vi skal fokusere på i fremtiden for at sikre både overlevelse og vækst i vores virksomhed. Det er her input fra andre kompetente kræfter i høj grad giver værdi.”
Forklarer Svend Hougaard, medejer og direktør hos Bardram.
Se videoen nedenfor.

Kundens behov kommer først

I tæt samarbejde med kundernes produktionstekniske medarbejdere eller rådgivende ingeniører udvikles og tilpasses anlæggene individuelt. Mange års praktiske erfaringer ligger til grund for virksomhedens effektive og energieffektive løsninger inden for bl.a.:
Slagterier • Bagerier • Kyllingeslagterier • Industrivirksomheder • Kødforædling • Lagerbygninger • Storkøkkener • Sportscentre

De mere special udviklede produkter i Bardrams portefølje har potentialet til nye markeder. Netop de nuværende kunder og fremtidens potentielle er som sagt i fokus for Bardram, så er spørgsmålet om selve Next Step Challenge forløbet kan skabe udvikling.

Leif Hougaard, medejer og projektleder hos Bardram runder af:

Om det store arbejde i selve Next Step Challenge programmet giver noget, ved vi først på sigt, men vi får i hvert fald kvalificeret sparring og der bliver rusket en del op i det vi selv tænker. Og der bliver kigget grundigt på vores salgsstrategi og måden vi pakker vores produkter ind kommercielt. Forhåbentlig går vi herfra med Bardrams næste træk klar på spillepladen.”

 

Er din teknologi unik? Få eksperters rådgivning som Bardram Luft Teknik fik det i NExt Step Challenge.

Er din teknologi unik? Få eksperters rådgivning som Bardram Luft Teknik fik det i NExt Step Challenge.

Er din teknologi unik? Få eksperters rådgivning som Bardram Luft Teknik fik det i NExt Step Challenge.

Er din teknologi unik? Få eksperters rådgivning som Bardram Luft Teknik fik det i NExt Step Challenge.

Om Bardram:

Bardram Luft-Teknik A/S har en lang historie bag sig.

  • Virksomheden blev grundlagt i København i 1952 af ingeniør Emil Valdemar Bardram. Op gennem 80’erne rettede virksomhedens fokus sig mod udvikling af ventilationstekniske løsninger. Særligt den danske fødevareindustri tog løsningerne til sig.
  • I dag har virksomheden base i Hørning ved Aarhus og har siden 2009 været ejet af brødrene Svend og Leif Hougaard. Siden grundlæggelsen har Bardram Luft-Teknik A/S været kendt som en driftig virksomhed med et højt fagligt niveau. Sådan er det stadig den dag i dag.