Airvention

Hvordan får du succes med din virksomhed? Gør som Airvention der deltager i Next Step Challenge 2019

Bureau Veritas, som er én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, og certificering, slår fast, at Airvention har kombinationen mellem ventilation og ultravioletlys, der giver energibesparelser og bedre indeklima.

Airvention udgøres af 3 sælgere, der har hovedsæde i Silkeborg. Deres kompetencefelt består af at være specialister i UVC-løsninger til alle slags anlæg inden for klima og nedkøling. Deres løsning kan anvendes inden for næsten alle brancher – og kan specielt gøre en kæmpe for-skel for at sikre den rene luft og hygiejnen i de rum, hvor der findes åbne fødevarer eller, hvor mennesker opholder sig. Ligeledes sikrer denne løsning, at omkostninger til drift og vedlige-hold af aircondition, klima- og køleanlæg minimeres. Airvention illustrerer deres løsning her.

Løsningen omfatter UVC-lys, der anses for at være en særdeles effektiv teknologi til desinfektion, da den har en ødelæggende virkning på det mikrobielle liv, der trives godt i lukkede og fugtige miljøer. Dette skyldes de korte bølgelængder, der er i stand til at trænge gennem cellevægge, som virus, bakterier, svampe og mug, og hermed nedbryde mikroorganismers DNA. Teknologien er allerede kendt i Nordamerika, hvor den er anerkendt og anvendt igen-nem de seneste 15 år. Ifølge Michael Stensbjerg, der er CEO for Airvention, kan teknologien sikre energibesparelser på 20-30 pct., hvorfor denne løsning er en eminent forretningsmulighed at udbrede til hele Europa.

Et netværk med muligheder
Til trods for at programmet har flere fordele, så var Michael Stensbjerg, der er CEO for Airvention, ikke i tvivl om, at virksomheden var mest interesseret i én ting ved at deltage – nemlig netværksdelen. Netværksdelen for Michael Stensbjerg og Airvention betød, at de kunne få vendt virksomhedens problemstillinger, så de kunne udfolde og indfri deres value proposition i forhold til energieffektivitet. Endvidere fortæller Michael Stensbjerg, hvordan programmet har givet dem gode sparringspartnere gennem advisory boardet, samt sikret dem en fremtid med øget salg og forhåbentlig en udsigt til at gå efter målet – at blive den førende europæiske forhandler af UVC-løsninger.

Airvention har gennemgået Next Step Challenge programmet for Energieffektive Teknologier, der er en af de 12 definerede styrkepositioner i Danmark. Programmet består af fem måneders forretningsudvikling gennem workshops og advisory boards.

SE PROGRAMMET SOM AIRVENTION HAR VÆRET IGENNEM →

BESØG AIRVENTION →