​​Next Step Challenge vinder Nordic Startup Awards

nordic startup awards

 

Bedste danske accelerator program

En maj aften i Industriens hus i København deltog Next Step Challenge teamet i award ceremonien til Nordic Startup Awards og vi kunne køre hjem med den danske pris for Best Accelerator program/Bedste iværksætter program.

Det er en stor anerkendelse af Next Step Challenge konkurrencen, og vi skylder en stor tak til alle som har stemt på os.

 

-Tredje runde af konkurrencen blev skudt i gang i april måned, og vi glæder os over at konceptet nu igen kan høste ros fra Nordic Startup Award panelet samt over alle de mange der har bakket op med stemmer. Det er en stor anerkendelse af det enorme arbejde fra alle involverede. At modtage prisen giver lige lidt ekstra energi og lysten til at optimere konceptet endnu mere Fortæller Lisbeth Valther adm. direktør for Next Step Challenge

Next Step Challenge konkurrencen startede i 2013 i et samarbejde mellem SE, Region Syddanmark og Accelerace og udviklingen siden begyndelsen har været massiv. Vi har haft +800 ansøgere fra hele verden, 32 finalist virksomheder inklusiv de nuværende og en overlevelsesrate på knapt 100 %. Uden de mange samarbejdspartnere som sammen med teamet har trukket det store læs, kunne det ikke lade sig gøre.

 

 

 

I 2015 modtog Next Step Challenge samme pris i den danske udgave af Nordic Startup Awards, og det understreger konkurrencens høje kvalitetsniveau at der for anden gang kan hentes en pris hjem til konceptet.

Konkurrencen har nu to grene, Smart Energy & Digitalisering hos SE i Next Step City Esbjerg og Sound & Home Integration hos Bang & Olufsen a/s i Nupark Innovation i Holstebro. De 6 måneders intensive forløb afrundes med en stor Award ceremoni i Musikhuset Esbjerg den 7. september 2016, hvor én samlet vinder findes og belønnes med en præmiesum på knapt 2 millioner kroner.