Next Step Challenge finale 2020 i nyt set-up

Event om forretningsudvikling med ekspertpanel

Efter afslutning af et Next Step Challenge forløb, kårer vi altid en vindervirksomhed, der har et særligt potentiale for vækst. I år er ingen undtagelse – vi kårer en vinder i hvert af vores tre branchecentre – men dog uden den traditionelle fejring i Musikhuset Esbjerg. I år foregår afstemningen online hvor således både selection board OG onlinebrugere stemmer på favoritterne.

Nu er vinderne fundet og vi siger tak for jeres engagement i finaleafstemningen. Det er som altid tæt løb, for alle finalister har været igennem forretningsudviklingsforløbet og står stærkt med en fornyet strategiplan. Mød finalister og vindere herunder.

Hver vinder er tillige finalist i Scale-Up Denmark National Finale den 4. juni, hvor der dystes på tværs af alle brancher om at blive kåret til den mest skalérbare virksomhed.

Læs mere om forretningsudviklingsprogrammet finalisterne har været igennem

Komproment vinder i Energieffektive Teknologier

Komproment Danish Building Design er med sine 20 ansatte first mover inden for facader, bæredygtighed samt vedvarende energi. Virksomheden leverer innovative tag- og facadeløsninger, der ventilerer bygningen og samtidig består af bæredygtige naturmaterialer. Facadeløsningerne fra Komproment kan genanvendes adskilt, hvilket møder tendensen til en mere cirkulær økonomi i byggebranchen i både indland og udland.

Med et stærkt innovativt mindset og med fokus på bæredygtige bygningsmaterialer, er Komproment en fremsynet virksomhed, der gennem et Next Step Challenge forløb får professionel sparring til en stærk strategiplan for de næste fem års vækstrejse.

”Vi har her en innovativ virksomhed med stort potentiale. Bæredygtighed kombineret med dansk design skaber fremtidens boliger og understøtter FN’s Verdensmål”, siger Preben Mejer fra dommerpanelet.

Læs mere om Komproment

SubC Partner vinder i Offshore Industri

Vinderen i Offshore Industri er Esbjerg-virksomheden SubC partner, som med deres innovative ”undervandsrobot” kan løse farlige opgaver uden at sætte menneskeliv på spil. Og så er løsningen endog væsentligt billigere end traditionelle metoder. Over en årrække har de løbende formået at komme med nye løsninger på branchens udfordringer og har medvirket til en ændret tankegang i en ellers meget konservativ branche.

”SubC Partner har stærke innovative løsninger til en branche, der er under pres. Der er et betydeligt potentiale globalt og virksomheden har godt fat i markedet”, siger Karsten Andresen, Områdedirektør i Danske Bank, på vegne af Selection Boardet.

”Next Step Challenge har været et spændende og ikke mindst lærerigt forløb, som har givet os skubbet til at få udarbejdet en detaljeret strategiplan for vores Robotic Crawler.
Vi er utrolig stolte af at vinde førstepladsen og vi vil fortsat investere i optimeringen af strategier, så vi kan stå endnu skarpere i mødet med nye markeder.
En succeshistorie hertil er, at vi snart kan offentliggøre en stor ny kontrakt, der åbner et nyt forretningsområde for vores Robotic Crawler.” Tonny Klein, CEO SubC Partner

Læs mere om SubC Partner

ShareOne vinder i Oplevelseserhverv & Turisme

Iværksætteren Jakob Øgendahl Larsen står bag ”deleplatformen” ShareOne, hvor vi nemt kan dele ressourcer, f. eks. hvis man nu lige står og mangler en boremaskine”.

På ShareOne kan private og virksomheder udleje og leje andres ting eksempelvis værktøj, campingvogne, soundbokse og trailere osv. Med mere end 150.000 produkter til udlejning er der lagt en god basis for udvikling. Udfordringen er at ændre danskernes forbrugsvaner samtidig med at skabe opmærksomhed om at dele sine ting med hinanden uden at tænke over sikkerhed. Med redskaber fra Next Step Challenge workshops samt sparring fra et erfarent advisory board, får founder Jakob Øgendahl Larsen sparring til en skarp strategi for vækst, fokus og udvikling.

”ShareOne” svarer på tidens megatrends og gør det nemt at være bæredygtig – det er et stort marked, hvis man kommer først” siger Preben Mejer, Direktør i Radr, på vegne af Selection Boardet.

Læs mere om ShareOne

Mød Finalisterne

Selection Boards 2020

Energieffektive Teknologier Preben Mejer - RadrLab
Henrik Holst Elstrøm - Vækstfonden
Karsten Andresen - Danske Bank

Christian Ruhe - Norlys
Dennis Jeppesen - Solar
Offshore Industri Preben Mejer - RadrLab
Henrik Holst Elstrøm - Vækstfonden
Karsten Andresen - Danske Bank

Henrik Uhd Christensen - Viking Life-Saving Equipment
Susanne Hesselund - BelAir
Oplevelseserhverv & Turisme Preben Mejer - RadrLab
Henrik Holst Elstrøm - Vækstfonden
Karsten Andresen - Danske Bank

Susanne Nordenbæk - Business Esbjerg
Marco MacArtney - We Love Ideas

Fra Finalen 2019