Ny projektleder på Energieffektive Teknologier

Sune Kohl Bomholt Rasmussen er Project Manager i Scale-Up Denmark center for Energieffektive Teknologier, powered by Next Step Challenge

Velkommen

Mød vores nye kollega, Sune Kohl Bomholt Rasmussen, der er Project Manager i Scale-Up Denmark center for Energieffektive Teknologier.

“Jeg glæder mig meget til at identificere de danske vækstvirksomheder indenfor energieffektive teknologier og føre dem igennem vores skæddersyede udviklingsprogram. Og jeg ser frem til at møde alle de corporate partnere og eksperter, der kommer til at sidde i de enkelte virksomheders ‘advisory boards’.”

Hvis din virksomhed arbejder med energieffektive teknologier, så har du muligheden for at få eksterne øjne på forretningen og skabe grobund for yderligere vækst.

Kontakt Sune og hør mere om dine muligheder

Erfaring og synergier på tværs af brancher

Sune er cand. mag. og har erfaring med projektledelse, koncept-, produkt- og netværksudvikling indenfor bla. vækst-projekter på både videnskabeligt, strategisk og kommercielt niveau – blandt andet fra turismebranchen.

Erfaringerne fra vækstprojekter indenfor turismesektoren anvendes nu til at identificere de kommende vækstvirksomheder indenfor energieffektive teknologier og tage dem godt igennem udviklingsprogrammet hos Next Step Challenge.